Polisi dan Privasi

[row width=”custom” custom_width=”900px”][col span__sm=”12″]

 

POLISI DAN PRIVASI

 

Halaman ini menerangkan mengenai dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh para pengunjung ketika melayari atau menggunakan perkhidmatan kami di portal SemboyanMalaysia.com.

Dasar polisi dan privasi laman web ini memberitahu anda bagaimana kami mengumpulkan, menggunakan, serta melindungi maklumat peribadi anda.

Dengan melayari laman web kami SemboyanMalaysia.com, anda menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat dasar privasi laman web ini. Khususnya, anda menyetujui pengumpulan dan penggunaan maklumat peribadi anda seperti yang dinyatakan dalam dasar privasi laman web ini.

Kami tidak akan menggunakan atau berkongsi maklumat anda dengan mana-mana pihak kecuali seperti yang dijelaskan dalam Polisi dan Privasi ini.

Kami juga dapat mengumpulkan data yang anda berikan kepada kami namun kami tiada hak untuk menyiarkan di laman web kami. Anda mempunyai pilihan untuk tidak memberikan maklumat kepada kami. Namun, jika anda menahan maklumat, kami mungkin menolak anda dari mengakses beberapa atau kesemua perkhidmatan dan ciri yang ada pada laman web kami.

Privasi Kanak-Kanak

Sekiranya anda berumur kurang daripada 18 tahun, anda dinasihatkan untuk tidak mendedahkan maklumat peribadi kepada kami dan hanya boleh menggunakan laman web kami hanya dengan izin, dan pengawasan ibu bapa dewasa atau penjaga yang sah.

Sekiranya kami mendapati bahawa kanak-kanak di bawah umur 18 tahun telah memberikan maklumat peribadi kepada kami tanpa pengawasan ibu bapa atau penjaga, kami akan segera memadamnya dari ‘server’ kami.

Jika anda adalah ibu-bapa atau penjaga yang terlibat dan anda sedar bahawa anak anda telah memberikan kepada kami maklumat peribadinya, sila hubungi kami supaya kami dapat mengambil tindakan yang sewajarnya.

Kuki

Dan seperti banyak laman web lain, kami akan menggunakan kuki di laman web kami. Kuki adalah fail data kecil yang disimpan pada peranti terminal anda. Kuki digunakan untuk menganalisis kepentingan pengguna di laman web kami dan membantu menjadikannya lebih mesra pengguna.

Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan penggunaan kuki yang diterima oleh pelayar anda berdasarkan kepada tetapan pelayar anda.

Walau bagaimanapun, anda boleh menetapkan pelayar anda untuk memaklumkan anda sebelum kuki diterima, untuk menerima atau menolak kuki tertentu sahaja, atau untuk menolak semua kuki. Anda juga boleh memadamkan kuki dari medium storan anda pada bila-bila masa.

Bahan Kandungan

Semua rakaman atau penulisan yang dihasilkan di bawah Semboyan Malaysia adalah dilindungi di bawah Hak Cipta Semboyan Malaysia. Segala penyalahgunaan, kecurian atau apa-apa yang melanggar hak intelektual isi kandungan dari Semboyan Malaysia, boleh disabitkan kesalahan di bawah akta Hak Cipta 1987 (332).

Perubahan Kepada Polisi Privasi Ini

Kami mungkin mengemaskini Polisi Privasi kami dari masa ke semasa. Oleh itu, kami menasihati anda agar menyemak semula halaman ini secara berkala untuk mengetahui sebarang perubahan. Kami akan memberitahu anda tentang sebarang perubahan dengan menyiarkan Polisi Privasi baru di halaman ini. Perubahan ini berkuatkuasa dengan serta-merta, selepas disiarkan pada halaman ini.

Hak Cipta Terpelihara

Laman web ini, termasuk semua teks, HTML, skrip, dan gambar dilindungi hak cipta, dimiliki, dan dilesenkan oleh Semboyan Malaysia Sdn Bhd.

TIADA BAHAGIAN LAMAN WEB INI YANG BOLEH DIPINDAH MILIK ATAU DIPERDAGANG DALAM SETIAP BENTUK ATAU DENGAN APA-APA MAKSUD, MEKANIKAL, ELEKTRONIK, ATAU LAINNYA, TERMASUK FOTOKOPI DAN RAKAMAN, TANPA PERNYATAAN MAHUPUN KEBENARAN DARI PEMILIK LAMAN WEB.

Ini termasuk memuat turun dan menyimpan sementara laman web ini di komputer peribadi untuk tujuan eksploitasi, serta maklumat yang jelas ditandakan sebagai boleh diterbitkan semula. Notis hak cipta ini berlaku untuk semua orang, termasuk semua pengunjung laman web ini.

PEMILIK LAMAN SESAWANG

Semboyan Malaysia SDN BHD
Suite C-3-6, Megan Avenue 1
Jalan Tun Razak
Kuala Lumpur, WP 50400
Malaysia

PEMBEKAL ‘INTERNET SERVICE PROVIDER (ISP)’

ServerFreak Technologies SDN BHD
12A, Jalan Teluk Pulai KS/1
Klang, Selangor 41100
Malaysia
sales[at]serverfreak.com
+60327803873

Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan atau cadangan mengenai syarat-syarat, dan polisi boleh hubungi kami secara terus melalui e-mel ke info [at] semboyanmalaysia.com, dan berikan kami maklumat yang berkaitan dengan masalah atau cadangan anda.

Anda juga boleh menghantar masalah anda secara pos kepada kami di alamat berikut:

Semboyan Malaysia SDN BHD
Suite C-3-6, Megan Avenue 1
Jalan Tun Razak
Kuala Lumpur, WP 50400
Malaysia

 

[/col][/row]
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top
    Verified by MonsterInsights